Швидкий зв'язок у месенджері
Дізнатись
Дізнатись чи вільна дата
Швидкий зв'язок у
месенджері
Дізнатись вартість
Дізнатись вартість весільної фотосесії
Швидкий зв'язок у
месенджері

10 лайфхаків, які допоможуть добре виходити на знімках

Всі люди хотіли б чудово виходити на фото. Але навіть дуже гарні люди не завжди задоволені тим, як вони виглядають на плівці. Правильно позувати для фото вчать лише у модельних школах. І тільки діти без будь-якої особливої праці найкраще виходять на знімках. Що ж робити ?
1
Розслабтесь . Я завжди допомагаю із позуванням! Від Вас потрібен тільки гарний настрій , та позитивні емоції !  Все інше зробить Ваша команда. Ми вже згадували про те, що діти набагато фотогенічніші за дорослих. Чому це так? Справа в тому, що діти є такими, якими вони є. Вони не переймаються тим, як виглядають і не грають жодних ролей. Якщо розслабитися важко, допоможе кілька глибоких вдихів. Не потрібно боятися рухатися та змінювати пози під час фотозйомки.
2
Спонтанні фотографії.  Звичайно, постановочні фото виходять практично ідеальними, але не варто сподіватись тільки на це.  Іноді краще віддатися простоті та природності. Ваші щирі емоції варті 1000 постановочних фото. Зазвичай  після першої години зйомки Ви уже відкриті до емоційності. Але найкраще попередньо продумати, щоб із Вами не було людей, які можуть Вас роздратовувати. Особливо не варто возити із собою на локації багато друзів, від зайвих очей ви часто не можете розслабитись.
3
Комфортний одяг. Коли Ви впевнено себе почуваєте у образах, Ви стаєте в рази привабливішими. А багатокілограмові сукні та незручне взуття може досить сильно зіпсувати Вам враження від цього важливого дня. Тому обирайте сукню, щоб відчувати себе шикарно, - а це саме те, що потрібно для створення першокласних знімків!
Доречі, візьміть із собою змінне взуття - це часто виручає у незручних ситуаціях.
4
 Можна трохи побешкетувати, посміятися. Всі ці дії розслаблять людину, і вона буде готова до різноманітних  фото.
5
Правильне освітлення. Професійні фахівці та зокрема фотографи знають, що правильне світло грає дуже важливу роль для створення успішних кадрів. Особливо , НЕ ставте фотозону так, щоб сонце світило Вам на обличчя, тому що 50 % гостей на спільних фотографіях вийдуть із закритими очима, прижмурені, зі сльозами на очах...
Краще стартово все продумати із організаторами, фотографами, декораторами, щоб досягти хорошого результату!
6
Хороший сон. Перш ніж робити фото, слід добре виспатися. Інакше  втомлене обличчя навряд чи стане прикрасою для фотосесії.
7
ЛОКАЦІЇ.  Постарайтесь. бронювати локації ХОЧА Б ЗА 3 місяці до весілля!

Тому що найкращі локації можуть бронюватись ще і за пів року до дати. А залишитись без хороших локацій - погана ідея. Тому зустрічайтесь із фотографами, відеографами завчасно, щоб відразу визначитись із базовим графіком дня.
8
ОБРОБКА ФОТО, ДЕФЕКТИ ШКІРИ НА ВЕСІЛЛІ

Обирайте відразу виконавців, кольори та обробка фото яких Вам подобаються.  Ми ретушуємо ,  забираємо дефекти шкіри на ВСІХ портретах! Тому можете не хвилюватись, що у десь весілля десь вискочить прищик - ми це все приберемо.
9
Додадкове світло на бенкет.

Подумайте та обговоріть із організаторами чи потрібне додадкове освітлення для розрізання торту на вулиці, для бенкетоного залу. Чи будете замовляти спецефекти : бенгальські вогні, холодні фонтани, холодний дим, салюти...
10
Улюблений фотограф. Знайдіть ,,свого фотографа,, . Щоб було комфортно у спілкуванні, подобались стартово роботи. Тому не бійтесь піти на зустріч , познайомитись, обговорити деталі щодо роботи.

Будемо раді розділити із Вами цей важливий день ♥